ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ    ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     

Ψωμί που αξίζει την τιμή του μέχρι το τελευταίο ψίχουλο, αληθινό ψωμί!


Το καλό ψωμί θέλει τέχνη. Ξεδιαλέγουμε τα άλευρα –στάρι, κριθάρι, πλιγούρι ολικής άλεσης, σίκαλη, ζέα, καλλιεργούμε μοναδικές ποικιλίες φυσικών προζυμιών από βότανα, γιαούρτι, φρούτα ή μούστο για όλα μας τα ψωμιά, πλάθουμε στο χέρι τα ζυμάρια και τους δίνουμε πολύ χρόνο για να ωριμάσουν πριν ψηθούν στην πέτρα ή στον ξυλόφουρνο. Χωρίς βιασύνη, χωρίς πρόσθετα. Έτσι το ψωμί κάνει παχιά, αρωματική κόρα και γεμάτη ψίχα. Έτσι το ψωμί κρατάει για μέρες. Αυτό είναι το Αγιορείτικο, το Αγερινό, η Κλιματσίδα, το Ρίζα, το Αγίου Όρους, το Μάνας, το Μιγάδι, το Κριθαρόψωμο Κρήτης, το Αλσατίας, το Σβάρτσμπροτ, Βασιλείας. Αληθινό.