ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ    ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     

ψωμί Βασιλείας


Με ζύμη από Γερμανική σίκαλη, μαλακό στάρι, δύο διαφορετικά φυσικά προζύμια και κυρίως χωρίς μαγιά, το ψωμί Βασιλείας απαιτεί μακρύ χρόνο ωρίμανσης. Σε συνδυασμό με τον διπλάσιο χρόνο ψησίματος το ψωμί αποκτά τα χαρακτηριστικά του αρώματα στην κόρα και τη ψίχα του και μεγάλη διατηρησιμότητα. Η κόρα είναι παχιά, τραγανή και έντονη στη γεύση, ενώ η ψίχα αρωματική και κυψελωτή εξαιτίας του μεγάλου χρόνου ωρίμανσης