ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ    ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     

Paysanne Baguette


Ακολουθούμε πιστά την παραδοσιακή συνταγή για τη χωριάτικη Γαλλική μπαγκέτα και τη φτιάχνουμε με μαλακό στάρι και φυσικό προζύμι λεβέν (levain) από σίκαλι και στάρι. Η ζύμη ωριμάζει σε ειδικές συνθήκες για 24 ώρες και την τοποθετούμε σε λινό πανί πριν από το ψήσιμο στην πέτρα. Διακρίνεται για τη λεπτή κρατσανιστή κόρα που διαρκεί για πολλές ώρες και τη μεταξένια ανάλαφρη ψίχα γεμάτη αρώματα και μεγάλες κυψέλες λόγω της φυσικής ωρίμανσης.