Τiramisù a la Blé

Γεννήθηκε στην Ιταλία, κάπου μεταξύ του Friuli και του Veneto και φαίνεται πως εμφανίστηκε στα βιβλία μόλις στη δεκαετία του 1960. Το tiramesù του Veneto, έγινε tiramisù και αγαπήθηκε από τους Ιταλούς που δεν χορταίνουν να το απολαμβάνουν κουταλιά κουταλιά. Το αγαπήσαμε κι εμείς. Και ζητήσαμε αρκετά χρόνια πριν από τον Ιταλό μας chef Mino Allgrini να μας φτιάξει το tiramisù a la Blé. Mε κρέμα από αυθεντικό Ιταλικό τυρί Μασκαρπόνε, ελαφριά γεύση Αμαρέτο και φρεσκοψημένα σαβουαγιάρ βουτηγμένα σε ολόφρεσκο ιταλικό καφέ espresso, φτιαγμένο από τη δική μας microreastery.
Εξαιρετική πρόταση και στις γιορτές!